Verhuur

Rent-a-skibox is één van de grootste verhuurders van o.a. skiboxen, dakkoffers, sneeuwkettingen fiets-en dakdragers. Rent-a-skibox staat voor 'zorgeloos reizen'.

Om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Rent-a-skibox een groot aantal afhaal-/montagelocaties waar u uw gereserveerde artikel kunt afhalen en gratis kunt laten monteren.


Assortiment

Het assortiment van Rent-a-skibox is uitgebreid maar doorzichtig. We streven naar een zo volledig mogelijk assortiment. Ons assortiment is zo samengesteld dat we iedereen een passende oplossing kunnen bieden.

 

Montage bij afhalen

Om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Rent-a-skibox een groot aantal afhaal-/montagelocaties waar u uw gereserveerde artikel kunt afhalen en laten plaatsen. Montage van de door u gehuurde producten door onze vakkundige medewerkers is geheel gratis.

Reservering / Annulering

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om tijdig te reserveren. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Annulering van uw reservering tot 10 dagen voor aanvang van de huurperiode is eveneens gratis. Klik hier voor onze actuele huurvoorwaarden.