Fietsdrager-verhuur in Amersfoort

Montage-/afhaallocaties Rent-a-skibox

Woont of werkt u in Amersfoort ? Dan hebben wij ook daar een montage-/afhaallocatie voor u in de buurt. 

U kunt er voor kiezen om onze fietsdragers, maar eventueel ook andere huur- of koopprodukten in de regio Amersfoort op te halen en te laten monteren, of u kunt de fietsdrager(s) thuis te laten bezorgen via een van onze bezorgdiensten. Na de huurperiode kunt u de fietsdrager(s) ook weer laten ophalen, of u brengt hem weer terug naar de vestiging van Rent-a-skibox in de regio Amersfoort waar u ze bij aanvang van de huurperiode ook heeft opgehaald.

Als u er voor kiest om bijvoorbeeld de fietsdrager(s) op te halen, dan kunt u de fietsdrager(s) nog dezelfde dag in uw bezit hebben. Bovendien bespaart u op deze manier de verzendkosten voor het opsturen en weer ophalen. Op dit moment hebben wij afhaal- en montagelocaties in heel Nederland. We breiden nog steeds uit naar andere delen van het land. Kies bij het reserveren van uw fietsdrager(s) bij de verzendmethode voor de gewenst afhaallocatie in de regio Amersfoort.  Nadat u de fietsdrager(s) heeft gereserveerd en betaald, ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging en kunt u de locatie bellen om een afspraak te maken voor het ophalen en laten monteren van de fietsdrager(s). Na gebruik levert u de fietsdrager(s) weer op dezelfde locatie in de regio Amersfoort. Rent-a-skibox is telefonisch bereikbaar op 0492-745158, maar u kunt ook altijd een terugbelverzoek achterlaten en wij nemen dan contact met u op op een moment dat het u goed uit komt.

Het verhuurassortiment in de regio Amersfoort bestaat uit dakkoffers, skiboxen, bagagekoffer voor op de trekhaak, dakdragers voor bijna alle merken auto's, fietsdragers voor op de trekhaak, maar ook voor op het dak van de auto, sneeuwkettingen en nog veel meer. Onderstaand treft u meer informatie over het verhuurassortiment in de regio Amersfoort 

 

Huur dakkoffers

dakkoffers & skiboxen huren

Huur dakdragers

Dakdragers huren

Huur sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen huren

Huur trekhaakkoffers

Trekhaakkoffers huren

Huur fietsdragers

Fietsdragers huren

Huur met kinderen op reis

Met kinderen op reis

Complete vakantieauto's