Thule dakdragers huren

Thule dakdragers

Vindt u het ook zo lekker om met uw auto op vakantie te gaan? Om al uw bagage veilig te vervoeren, zijn dakdragers om een dakkoffer op te monteren voor u een aanrader. Het maakt niet uit of u naar de zon of juist naar de sneeuw rijdt, de dakdragers van Thule huurt u voordelig bij Rent-a-skibox.

Thule dakdragers reserverenWat zijn Thule dakdragers?

Thule is een merk dat staat voor kwaliteit en is in 1942 opgericht in Zweden. Nu is het merk Thule wereldwijd bekend. Thule heeft een zeer uitgebreid assortiment producten die u het reizen een stuk makkelijker maakt. Denk hierbij aan dakdragers, maar ook aan fietsdragers en dakkoffers. Pas in de jaren 60 van de vorige eeuw is het bedrijf zich gaan richten op de producten voor de auto. In deze jaren zijn de eerste Thule dakdragers op de markt gekomen. Dakdragers zijn stangen die u over de breedte op het dak van uw auto bevestigt. Op dakdragers kunt u bijvoorbeeld fietsen plaatsen met behulp van een fietsdrager en deze zo vervoeren. Ook kunt u bijvoorbeeld een skibox of een dakkoffer plaatsen op de Thule dakdragers. 

Kwaliteit Thule dakdragers

De allerhoogste prioriteit van Thule is veiligheid. veiligheid voor u, maar ook voor de mensen om u heen. De montagekits zorgen ervoor dat uw dakdrager zo veilig en stabiel mogelijk op uw auto past. Alle Thule dakdragers worden in het Thule Test Center getest en krijgen alleen een officiële stempel van goedkeuring als ze talloze crashtests, slijtagesimulaties, extreme hitte, kou, vocht, zonlicht en zelfs agressieve chemicaliën hebben overleefd. Dat alles voor een zorgeloze autorit. Om deze redenen biedt Rent-a-skibox in het huur assortiment alleen maar Thule dakdragers aan

Voor een complete dakdrager van Thule hebt u het volgende nodig:

De perfecte Thule dakdrager vinden kan niet gemakkelijker zijn. geef precies aan wat voor uw auto aan welke het merk, model en bouwjaar het betreft en wij zullen u dan de perfecte oplossing met sterke, duurzame voeten en draagstangen plus montagekit leveren. Deze onderdelen worden afgestemd op de dakconstructie van uw auto. 

Thule Rapid System 754  + Thule SquareBar stangenset            +              Thule autospecifieke kitset

 

Koop of verhuur van Thule dakdragers bij Rent-a-skibox

Of u nu de dakdragers van Thule wilt kopen of juist wilt huren, bij Rent-a-skibox bent u aan het goede adres. Als u niet regelmatig op vakantie gaat is het aan te raden om de Thule dakdragers te huren. Dit scheelt u niet alleen in de kosten, maar u hoeft ook geen rekening te houden met eventuele opbergruimte voor de Thule dakdragers. Bij het hurnen van de dakdragers is het belangrijk dat u de Thule dakdragers tijdig reserveert. Voor u het weet zijn de dakdragers al verhuurd aan een ander. Gaat u vaak met de auto op vakantie? Dan raden wij u aan om de Thule dakdragers te kopen. Vaak is dit voordeliger dan dat u de dakdragers van Thule huurt. Of u nu de Thule dakdragers koopt of huurt, u kunt deze bestellen via onze webshop. U kunt ervoor kiezen om de dakdragers bij u thuis te laten bezorgen, maar u kunt deze ook afhalen bij één van de afhaalpunten van Rent-a-skibox. Als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen op 0492-745158 of mailen naar [email protected]. Raadpleeg ook onze informatiepagina met de meeste gestelde vragen (FAQ).

Hulp nodig bij het plaatsen van een reservering? Klik op onderstaande video voor een instructie.

 

Voor welke auto zijn Thule dakdragers geschikt?

Thule dakdragers zijn voor bijna iedere type auto geschikt. Het is belangrijk dat u weet welk type auto u heeft en wat de maximale draagkracht van uw auto is. Dan kan er gekeken worden of er een Thule dakdrager geschikt is voor op het dak van uw auto. De dakdragers van Thule zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te monteren. Zo gaat u zorgeloos op vakantie met de Thule dakdragers. Onderstaand treft u een overzicht van de automerken waarvoor Thule dakdragers heeft ontwikkeld en die u dus ook bij Rent-a-skibox kunt huren. Een complete Thule dakdragersset huurt u bij ons inclusief montage op een van onze montage-locaties

Huurassortiment Thule dakdragers