Partners in Business Rent-a-skibox

Onze business partners

 

Hertz Autoverhuur

Hertz Autoverhuur is de grootste verhuurorganisatie voor voertuigen ter wereld en heeft vestigingen in meer dan 150 landen en op 8100 locaties. Het bedrijf heeft veel vestigingen op vliegvelden en in stadscentra. Met meer dan 90 jaar ervaring in de auto- en bestelwagenverhuur kunt u bij Hertz profiteren van een grote selectie huurauto's die direct te reserveren zijn. Hertz Autoverhuur is de beste plek om uw auto te huren omdat u dan meteen gebruik kunt maken van de beste prijs en laatste aanbiedingen..

 

Vacansoleil Camping Holidays

Vacansoleil 's Camping vakanties, actieve vakanties. Nergens heeft u zo'n grote keuze als bij Vacansoleil. Logisch, met meer dan 450 campings verspreid over heel Europa. Vacansoleil heeft niet alleen de meeste campings, óók de beste en de leukste. Op de allermooiste locaties. Of u nu kiest voor zon, zee en strand of voor frisse berglucht of betoverende meren. Voor de luxe van een vijf sterren camping of voor de charme van een kleinschalig kampeeroord. De keuze is aan u! Vacansoleil-campings vindt u overal, ze hebben voor ieder wat wils en voor elke portemonnee.

 

Bosch Car Service bedrijven

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule van Nederland. Bij onze ongeveer 380 autobedrijven zijn alle merken welkom. Uw auto is bij hen in goede handen, of het nu gaat om een apk-keuring, een reparatie of regulier onderhoud. Ook voor seizoenscontroles kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voordat u op vakantie gaat. Alles voor een verrassend betaalbare prijs.

Op dit moment werken wij samen met de volgende Bosch Car Service bedrijven:

Ton Laan techniek in Koog ad Zaan
Autobedrijf Cueleneaere in Steenbergen (NB)
Garagebedrijf Neef & Zonen in Ankeveen
Bosch Car Service Wheagan in Wommels
Auto&Service in Hengelo
Autoservice Evers in Wehl
Team EDA de Heus in Delft
 
 

Bultman Autoverhuur

Verhuren en leasen van personen- en bedrijfsvoertuigen en overige transportmiddelen. Bultman Autoverhuur is een gerenomeerd autoverhuur bedrijf met meerdere locaties in de regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Drachten, Emmeloord, harderwijk en Zwolle. Naast autoverhuur, kunt u ook voor het onderhoud van uw wagenpark terecht bij Autoverhuur Bultman in Apeldoorn. In een moderne werkplaats, bieden zij diversen services aan.

 
 

INQAR Autoverhuur & Shortlease

INQAR is een autoverhuurformule met lokale ondernemers voor het doeltreffend huren van een personen- of bestelwagen voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Op dit moment werken wij samen met de volgende INQAR aangesloten bedrijven:

INQAR Autoverhuur Bleeker in Enschede
INQAR Autoverhuur Adrie Jonk in Hoorn
INQAR Autoverhuur Adrie Jonk in Purmerend
 
 

CarProf Garage

CarProf Garage is een merkonafhankelijke garageformule in Nederland.  Uw auto is bij hen in goede handen, of het nu gaat om een apk-keuring, een reparatie of regulier onderhoud. CarProf is een garage voor alle merken en voor auto's van alle leeftijden

Op dit moment werken wij samen met de volgende CarProf Garage bedrijven:

Autobedrijf Janssen in Kerkrade
 
 

AD Autobedrijf

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule.

Op dit moment werken wij samen met de volgende AD Autobedrijven:

AD Autobedrijf van der Vleuten in Waspik
AD Autobedrijf Vullings in Venlo
 
 

Tasman Autoverhuur

Autoverhuur in de regio Wageningen. Verhuurder van personenauto's, bestelbussen, aanhangwagens. Als speciale dienst biedt Tasman Autoverhuur tevens de mogelijkheid om een chauffeur of verhuishulp in te huren.

 

Profile Car & Tyreservice Culemborg

Met de gerenommeerde vestiging in Culemborg is Profile Car & Tyreservice Culemborg dé banden, velgen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Zij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen zij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven

 

Autobedrijf Gert Mulder

Bij Autobedrijf Gert Mulder is de service tot kunst verheven, Zij bieden service op maat voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist. 

 

Sition 

Sition is opgericht in 2000 en heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en applicaties. Sition heeft een unieke aanpak met de kenmerken flexibiliteit, voor groot en klein, partnership en innoverend.

 

Commerciële marketing partners

Rent-a-skibox heeft met diverse partners een commerciele marketing relatie. Deze samenwerkingsvorm richten zicht voornamelijk op gezammelijke commerciele marketing activiteiten.

Autorijschool Spijkenisse in Spijkenisse
Busterrent in Amsterdam
Go Fast Autoverhuur
Gunneman Sports in Eindhoven
Vakantie in Zeeland Roompot Vakanties