Informatie dakkoffers / skiboxen

Voor een veilige en verantwoorde autoreis met extra bagageruimte is een dakkoffer of skibox een ideale oplossing. Welke dakkoffer of skibox is nu eigenlijk geschikt voor mijn wagen en waar moet ik zoal rekening mee houden als ik een dakkoffer op mijn auto plaats, Onderstaand vindt u uiteenlopende informatie over het gebruik van een dakkoffer of skibox.

Dakkoffer / skibox confirgurator Onze dakkoffer / skibox op uw auto. Kijk hier of het past

Welke formaat dakkoffer / skibox is geschikt voor mijn auto. Past iedere dakkoffer op iedere auto? Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden treft u via deze pagina een configurator.   

Montage- / gebruikersinstructies Montage- / gebruikersinstructies dakkoffers/skiboxen

Om verantwoord gebruik te maken van een dakkoffer / skibox treft u online de bijbehorende montage- / gebruikersinstructies en schoonmaakinstructies van de dakkoffers / skiboxen.

 Veelgestelde vragen over dakkoffers / skiboxen Veelgesteld vragen over dakkoffers / skiboxen

Veelgestelde vragen over dakkoffers of skiboxen die eerder al door onze klanten gesteld zijn hebben wij overzichtelijk op een rijtje gezet. 

Online reserveren dakkoffers / skiboxen Online reserveren dakkoffers / skiboxen

 Indien u een dakkoffer / skibox wilt reserveren, dan kunt u dit online doen. Check de maximaal toelaatbare dakbelasting van uw auto intructieboekje van uw auto.