Betaalwijze

Om aan uw betalingsverplichtingen te kunnen voldoen hebt u een aantal mogelijkheden.

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving

Bij deze betaalwijze kunt u middels een bankoverschrijving uw betaling voldoen. Indien U een reserevring heeft geplaatst dient uw betaling tenminste 5 werkdagen voor aanvang van de huur op onze rekening te zijn bijgeschreven. Bij deze vooruitbetaling per bank kunt u de onderstaande gegevens gebruiken:

IBAN NL93 RABO 0140 8838 00 / BIC RABONL24 t.n.v. Rent-a-skibox in Helmond


iDEAL

iDEAL

Wie gebruikmaakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. Voor de afhandeling van iDEAL wordt gebruik gemaakt van betaalprovider MultiSafePay. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat betalen met iDEAL net zo veilig is als betalen via internetbankieren (www.ideal.nl.).

 

DIRECTebanking

Direct e-Banking

DIRECTebanking is de directe-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid. DIRECTebanking is ontwikkeld door de Payment Network AG. Met DIRECTebanking worden realtime gegarandeerde banktransacties afgehandeld in Duitsland, Oostenrijk, België, Engeland en Frankrijk. Op https://www.payment-network.com/deb_com_nl kunt u meer informatie over DIRECTebanking terugvinden.

 

Giropay

GiroPay

Giropay is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland en is vergelijkbaar met iDEAL. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Deze banken dekken 85 % van de Duitse markt. Het realtime betaalsysteem werkt eenvoudig en kent veel gemak voor Duitse rekeninghouders. Ook bij deze betaalwijze maken wij gebruik van MultiSafePay.

 

Mister Cash

MisterCash

Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen via "MultiSafePay" met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Mister Cash kan vergeleken worden met iDEAL in Nederland.

 

Betaalprovider MultiSafePay

MultiSafePay

Voor een aantal van bovenvernoemde betaalwijzen maken wij gebruik van de betaalprovider MultiSafePay. MultiSafePay biedt u als klanten van RENT-A-SKIBOX extra zekerheid en bescherming bij het online winkelen.Bij het uitblijven van levering na betaling biedt MultiSafepay een garantiewaarborg tot € 200,-