Sneeuwkettingen

Rent-a-skibox is de expert  op het gebied van Sneeuwkettingen. Een uitgebreid assortiment van alle bekende sneeuwkettingen van o.a. de merken Thule, Maggi, Rud, Michelin en Pewag. U kunt rekenen op een snelle levering, goede service tegen de scherpste prijzen. Om voor uw auto de juiste Sneeuwkettingen te vinden kunt u gebruik maken van onderstaande zoekhulp. 

Voor een veilige en verantwoorde wintersportreis met uw auto behoren sneeuwkettingen tot uw uitrusting. In de meeste wintersportlanden is het verplicht om sneeuwkettingen bij u te hebben.

Om te bepalen of sneeuwkettingen benodigd zijn, maar ook om te kijken welke sneeuwkettingen geschikt voor uw auto zijn adviseren wij u om via onderstaande link de informatie gronding te bestuderen.

Informatie dakconstructies auto  Uitgebreide informatie sneeuwkettingen

LET OP!! Van belang voor het kiezen van de juiste sneeuwkettingen is dat de kettingen geschikt zijn voor  de combinatie van het voertuig, de bandenmaat en de  toegestane schakeldikte. Om de  juiste schakeldikte te achterhalen adviseren wij u de dealer of het instructieboekje van uw voertuig te raadplegen.

Indien u twijfelt over de toegestane schakeldikte of over de keuze die u kunt maken, neem dan gerust contact met ons op.

Op zoek naar sneeuwkettingen voor uw auto? Vul onderstaand de bandenmaat in en vind de juiste sneeuwkettingenSorry, maar we kunnen voor de door u ingevoerde autogegevens niets vinden

 

Bent u op zoek naar een dakdragersysteem voor uw auto en kunnen wij niets vinden?

Reden hiervoor kan zijn dat:
  • - uw auto een nieuw model betreft  waarvoor nog een dakdragersysteem ontwikkeld moet worden
  • - er geen veilige plek is op het dak of de railing van de auto om een dakdrager te bevestigen

 

 Wijzig de geselecteerde opties en probeer het opnieuw of neem contact met ons op.


Bent u op zoek naar sneeuwkettingen voor uw auto en kunnen wij niets vinden?

Reden hiervoor kan zijn dat:
  • - uw auto een nieuw model betreft  waarvan wij de gegevens nog niet ontvangen hebben
  • - de bandenmaat een nieuwe maat betreft, waarvan wij de gegevens nog niet ontvangen hebben

 

 Wijzig de geselecteerde opties en probeer het opnieuw of neem contact met ons op.